Om oss

Vi i Logopedi Lab utreder og jobber med mennesker i alle aldre som har ulike former for kommunikasjonsvansker, stemmevansker, språk- og talevansker, taleflytvansker og svelgevansker. Disse vanskene kan føre til personlige og sosiale utfordringer i tidlig fase. Derfor er det viktig å få den rette hjelpen. Vi i Logopedi Lab tilpasser dette til hver individuelle klient.

Våre logopeder har lang erfaring innen alle de logopediske fagområdene fra både Norge og internasjonalt.

Vi har mønsteravtale med Helfo og er et supplement til den offentlige logopedtjenesten.   

Hos oss vil du finne kompetanse, trygghet og omsorg.

Om Ileana​

Logopedi Lab ble startet av logoped Ileana Todoran som er medlem av Norsk Logopedlag. Hun har flere års erfaring som logoped fra  Vikersund Bad og Rehabiliteringssenter på slag-avdelingen. 

I 2018 startet sin egen private praksis i Kongsberg og i 2020 ble  Logopedi Lab stiftet. Vi er flere logopeder som jobber innenfor forskjellige områder og du får den logopeden som har best kompetanse for å hjelpe deg! 

Kontakt oss

Behandling tilbys på kontor, institusjoner og hjemme hos klienter i Øvre Eiker, Kongsberg og Notodden.

Ta kontakt for å høre om du kan få dekt logopedbehandling gjennom Helfo og for å bli henvist til riktig logoped for deg. Vi kan veilede deg til riktig instans for å få svar på hva du har rett til av logopedbehandling. Det er også mulig å dekke logopedbehandling selv.